Πλατφόρμες Δίτροχες

Ο καταστροφέας ή σπαστήρας χρησιμοποιείται για την καταστροφή χόρτων ή κλαδιών. Ο τρόπος λειτουργίας του με σφυριά έχει ως αποτέλεσμα να αποτελεί το ιδανικό μηχάνημα
για τις βαριές εργασίες στον αγροτικό τομέα. Επίσης, έχει άψογη εφαρμογή με τον ελκυστήρα αποδίδοντας τα μέγιστα με χαμηλή κατανάλωση καυσίμων.

Μπορείτε να δείτε τα είδη καταστροφέων που κατασκευάζει η Agromag.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μηχανήματα μας μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ελαφριού Τύπου

Πλατφόρμες δίτροχες ελαφριού τύπου. Για μεταφορά προϊόντων με ελάχιστο βάρος και εργονομική σχεδίαση.

Υπερβαρέου Τύπου

Πλατφόρμες δίτροχες υπερβαρέου τύπου για μεταφορά προϊόντων μεγάλου όγκου και βάρους. Με μεγάλη αντοχή και εργονομικό σχεδιασμό για τις πιο αυξημένες απαιτήσεις σας.

Στην Agromag μπορείτε

Κατασκευή Καινούργιου Μηχανήματος

Η κατασκευή καινούργιου μηχανήματος είναι η διαδικασία που θα λάβει χώρο στις εγκαταστάσεις της Agromag, και με το άρτιο εκπαιδευμένο προσωπικό καθώς και τον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει παρέχει στους πελάτες της οικονομικά και ανθεκτικά μηχανήματα για κάθε αγρότη.

Επισκευή του μηχανήματος σας.

Η Agromag μπορεί να επισκευάσει κάθε τύπου γεωργικό μηχάνημα καθώς στις εγκαταστάσεις της υπάρχει το τμήμα service και μπορεί να κατασκευάσει κάθε τύπου ανταλλακτικό που θα χρειαστεί για την επισκευή του εξοπλισμού σας.

Κοντά στον αγρότη

Τα μηχανήματα που κατασκευάζονται στις εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν όλη την γκάμα του εξοπλισμού που χρειάζετε για τις αγροτικές εργασίες παρέχοντας στον αγρότη εξοπλισμό με λεπτομερεί σχεδιασμό και αντοχή στις δύσκολες συνθήκες που απαιτούν οι αγροτικές εργασίες. Επίσης τα μηχανήματα κατασκευάζονται σύμφωνα με τις ανάγκες του πέλατη και πληρούν όλες τις προδιαγραφές.