Καταστροφέας ή Σπαστήρας

Ο καταστροφέας ή σπαστήρας χρησιμοποιείται για την καταστροφή χόρτων ή κλαδιών. Ο τρόπος λειτουργίας του με σφυριά έχει ως αποτέλεσμα να αποτελεί το ιδανικό μηχάνημα για τις βαριές εργασίες στον αγροτικό τομέα. Επίσης έχει άψογη εφαρμογή με τον ελκυστήρα αποδίδοντας τα μέγιστα με χαμηλή κατανάλωση καυσίμων.

Κλαδευτικά παντός τύπου

Τα κλαδευτικά μηχανήματα της Agromag συνδυάζοντας άριστη κατασκευή, αξιοπιστία και κόστος αγοράς τα καθιστούν επαρκέστερη λυθεί για κάθε αγρότη .Εγγυημένα μηχανήματα αέρος με πλήρης γκάμα ανταλλακτικών και σέρβις σε χαμηλές τιμές.

Τουρμπίνες

Τουρμπίνες Αναρτόμενες ή συρόμενες.Τα ψεκαστικά μας μηχανήματα με την μελετημένη τους κατασκευή εξασφαλίζουν πλήρη ομοιομορφία ψεκασμού, ευκολία στη χρήση και αντοχή στον χρόνο.

Υδραυλικές Σκάλες

Οι υδραυλικές σκάλες είναι μηχανήματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε αρκετές εργασίες στον αγροτικό τομέα καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο κλάδεμα, τη συγκομιδή και την μεταφορά τον προϊόντων. Έλκονται από το τρακτέρ και λειτουργούν με παροχή ελαίου από αυτό. Κατασκευάζονται έτσι ώστε να προσφέρουν ευκολία στις εργασίες που θα χρησιμοποιηθούν, επίσης διαθέτουν ανοιγόμενα συρτάρια για την εύκολη προσέγγιση των απόμακρων σημείων.

Δίτροχες ή τετράτροχες πλατφορμες

Οι ανατρεπόμενες πλατφόρμες τις Agromag κατασκευάζονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του αγρότη και δίνουν λύση σε όλες τις ανάγκες του καθώς είναι ευέλικτες, αξιόπιστες, αντοχής και εύκολες στην χρήση. Διαθέτουν μηχανική και υδραυλική ανατροπή ανάλογα με την χρήση.

Στην Agromag μπορείτε

Κατασκευή Καινούργιου Μηχανήματος

Η κατασκευή καινούργιου μηχανήματος είναι η διαδικασία που θα λάβει χώρο στις εγκαταστάσεις της Agromag, και με το άρτιο εκπαιδευμένο προσωπικό καθώς και τον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει παρέχει στους πελάτες της οικονομικά και ανθεκτικά μηχανήματα για κάθε αγρότη.

Επισκευή του μηχανήματος σας.

Η Agromag μπορεί να επισκευάσει κάθε τύπου γεωργικό μηχάνημα καθώς στις εγκαταστάσεις της υπάρχει το τμήμα service και μπορεί να κατασκευάσει κάθε τύπου ανταλλακτικό που θα χρειαστεί για την επισκευή του εξοπλισμού σας.

Κοντά στον αγρότη

Τα μηχανήματα που κατασκευάζονται στις εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν όλη την γκάμα του εξοπλισμού που χρειάζετε για τις αγροτικές εργασίες παρέχοντας στον αγρότη εξοπλισμό με λεπτομερεί σχεδιασμό και αντοχή στις δύσκολες συνθήκες που απαιτούν οι αγροτικές εργασίες. Επίσης τα μηχανήματα κατασκευάζονται σύμφωνα με τις ανάγκες του πέλατη και πληρούν όλες τις προδιαγραφές.