Πλατφόρμες Συγκομιδής

Οι ανατρεπόμενες πλατφόρμες της Agromag κατασκευάζονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του αγρότη και δίνουν λύση σε όλες τις ανάγκες του, καθώς είναι ευέλικτες, αξιόπιστες, αντοχής και εύκολες στη χρήση. Διαθέτουν μηχανική και υδραυλική ανατροπή ανάλογα με τη χρήση. Μπορείτε να βρείτε δίτροχες ή διαξονικές πλατφόρμες με ενισχυμένη κατασκευή και χαμηλό ύψος φόρτωση, καθώς και διαφόρων ωφέλιμων φορτίων. Επιπλέον, διαθέτουμε και αυτόνομες πλατφόρμες με βενζινοκινητήρα με αυτόνομο σύστημα ανατροπής για την έλκυση από 4χ4.

Κατόπιν παραγγελίας οι πλατφόρμες μας διατίθενται σε διαφορετικές διαστάσεις και τύπους βάσει των αναγκών του πελάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για την άμεση εξυπηρέτηση σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Δίτροχες

Πλατφόρμες χαμηλού όγκου για την μεταφορά διαφόρων ειδών

φορτίων, καθώς με το χαμηλό ύψος μας δίνεται η δυνατότητα φόρτωσης μέσα σε δέντρα για τη μεταφορά αγροτικών προϊόντων. Επίσης, διαθέτουν πτυσσόμενο παραπέτο και με την ενισχυμένη κατασκευή του σασί τους μπορούν να φτάσουν το μικτό βάρος ως 8000 κιλά. Οι διαστάσεις διαφέρουν ανάλογα με την χρήση τους (κλούβες-τελάρα). Είναι διαθέσιμες σε δίτροχα ή διαξονικά με υδραυλικό σύστημα φρένων και φώτα σήμανσης. Επιπλέον, η ανάρτηση τους είναι με φύλλα σούστας 6 cm και διαθέτουν χειροκίνητο ποδαρικό στήριξης.

Κατόπιν παραγγελίας οι πλατφόρμες μας διατίθενται σε διαφορετικές διαστάσεις και τύπους βάσει των αναγκών του πελάτη.

Τετράτροχες

Πλατφόρμες χαμηλού όγκου για τη μεταφορά διαφόρων ειδών φορτίων, καθώς με το χαμηλό ύψος μας δίνεται η δυνατότητα φόρτωσης μέσα σε δέντρα για τη μεταφορά αγροτικών προϊόντων. Επίσης, διαθέτουν πτυσσόμενο παραπέτο και με την ενισχυμένη κατασκευή του σασί τους μπορούν να φτάσουν το μικτό βάρος ως 8000 κιλά. Οι διαστάσεις διαφέρουν ανάλογα με τη χρήση τους (κλούβες-τελάρα). Είναι διαθέσιμες σε δίτροχα ή διαξονικά με υδραυλικό σύστημα φρένων και φώτα σήμανσης. Επιπλέον, η ανάρτηση τους είναι με φύλλα σούστας 6 cm και διαθέτουν χειροκίνητο ποδαρικό στήριξης.

Κατόπιν παραγγελίας οι πλατφόρμες μας διατίθενται σε διαφορετικές διαστάσεις και τύπους βάσει των αναγκών του πελάτη.

Στην Agromag μπορείτε

Κατασκευή Καινούριου Μηχανήματος

Η κατασκευή καινούριου μηχανήματος είναι η διαδικασία που θα λάβει χώρο στις εγκαταστάσεις της Agromag, και με το άρτιο εκπαιδευμένο προσωπικό καθώς και τον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει παρέχει στους πελάτες της οικονομικά και ανθεκτικά μηχανήματα για κάθε αγρότη.

Επισκευή του μηχανήματος σας.

Η Agromag μπορεί να επισκευάσει κάθε τύπου γεωργικό μηχάνημα καθώς στις εγκαταστάσεις της υπάρχει το τμήμα service και μπορεί να κατασκευάσει κάθε τύπου ανταλλακτικό που θα χρειαστεί για την επισκευή του εξοπλισμού σας.

Κοντά στον αγρότη

Τα μηχανήματα που κατασκευάζονται στις εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν όλη την γκάμα του εξοπλισμού που χρειάζεται για τις αγροτικές εργασίες παρέχοντας στον αγρότη εξοπλισμό με λεπτομερή σχεδιασμό και αντοχή στις δύσκολες συνθήκες που απαιτούν οι αγροτικές εργασίες. Επίσης τα μηχανήματα κατασκευάζονται σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη και πληρούν όλες τις προδιαγραφές.