Σχετικά Με έμας

Η εταιρεία AGROMAG δραστηριοποιείται στον χώρο του εμπορίου γεωργικών μηχανημάτων στην περιοχή της Νάουσας από το 2014. Η εμπειρία της στον τομέα της κατασκευής γεωργικών μηχανημάτων και εξαρτημάτων μετράει περισσότερα από 25 χρόνια, με χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες σε πανελλαδικό επίπεδο. Οι εγκαταστάσεις της βρίσκονται σε μια έκταση 10 στρεμμάτων στην περιοχή του Σ.Σ. Νάουσας Ημαθίας, ενώ διαθέτει υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό που τηρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές κατασκευής γεωργικών μηχανημάτων. Το έμπειρο προσωπικό μας ενημερώνεται σε τακτικό επίπεδο για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την κατασκευή γεωργικών μηχανημάτων, με σκοπό να μπορεί να προτείνει σε κάθε αγρότη μηχανήματα που θα βελτιώσουν την ποιότητα εργασίας του και θα του εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα.

Τα μηχανήματα που κατασκευάζονται στις εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν όλη την γκάμα του εξοπλισμού που χρειάζονται για τις αγροτικές εργασίες. Επίσης, τα μηχανήματα κατασκευάζονται σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη και πληρούν όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές (CE). Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη κατά EN ISO 9001:2015.

Στην Agromag μπορείτε

Κατασκευή Καινούργιου Μηχανήματος

Η κατασκευή καινούργιου μηχανήματος είναι η διαδικασία που θα λάβει χώρο στις εγκαταστάσεις της Agromag, και με το άρτιο εκπαιδευμένο προσωπικό καθώς και τον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει παρέχει στους πελάτες της οικονομικά και ανθεκτικά μηχανήματα για κάθε αγρότη.

Επισκευή του μηχανήματος σας.

Η Agromag μπορεί να επισκευάσει κάθε τύπου γεωργικό μηχάνημα καθώς στις εγκαταστάσεις της υπάρχει το τμήμα service και μπορεί να κατασκευάσει κάθε τύπου ανταλλακτικό που θα χρειαστεί για την επισκευή του εξοπλισμού σας.

Κοντά στον αγρότη

Τα μηχανήματα που κατασκευάζονται στις εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν όλη την γκάμα του εξοπλισμού που χρειάζετε για τις αγροτικές εργασίες παρέχοντας στον αγρότη εξοπλισμό με λεπτομερεί σχεδιασμό και αντοχή στις δύσκολες συνθήκες που απαιτούν οι αγροτικές εργασίες. Επίσης τα μηχανήματα κατασκευάζονται σύμφωνα με τις ανάγκες του πέλατη και πληρούν όλες τις προδιαγραφές.

Επικοινωνία